Sezona garuse ne shoqaten K.D.U. Fillon prej 01.03.2019 deri 15.12.2019 antarve te shoqates ju deshirojm fat dhe suksese per ket sezon. Antarsimi ne shoqat perfundon me 28.02.2019 ju njofton kryesija e shoqates.

  

Shoqata Kosova Dunek Union (K.D.U.) ësht themelua në Janar 2011. Ne qytetin Winsen Luhe. Esht shoqat legjitime dhe esht e regjistruar ne Regjistrimin e Shoqatav te Gjermanis ne Gjykaten Lüneburg. I falnderoj antaret e shoqates K.D.U. qe kan ber angazhimin dhe kontributin e tyrev. Ju falenderoj ne emer te Shoqates K.D.U. Bekim Selmani.

Kultivimi i pëllumbave te Kosoves Dunek ne Gjërmani.


Faqja ësht në punim.

Vizitorët: