K.D.U. 2011
 Garat fillojn me 01.03.2022 deri me 30.11.2022 suksese te gjith antarve te shoqates
                     

  

Shoqata Kosova Dunek Union (K.D.U.) ësht themelua në Janar 2011. Ne qytetin Winsen Luhe. Esht shoqat legjitime dhe esht e regjistruar ne Regjistrimin e Shoqatav te Gjermanis ne Gjykaten Lüneburg. I falnderoj antaret e shoqates K.D.U. qe kan ber angazhimin dhe kontributin e tyrev.Njazi Veliju, Ali Sinani, Driton Shehu. Faton Osmani. Norbert Jaksimovic, Esat Hamidi,Bekim Selmani. Ju falenderoj ne emer te Shoqates K.D.U. Bekim Selmani.

Kultivimi i pëllumbave te Kosoves Dunek ne Gjërmani.


Faqja ësht në punim.

Vizitorët: